12,5% KORTING(code: JUNE24) !!!! ᵍʳᵃᵗⁱˢ ᵏᵃᵈᵒˢᵉʳᵛⁱᶜᵉ

MINIKANE exclusieve poppen Gordi, babies, minis, staande poppen

   
 

Ontdek de exclusieve wereld van de trendy Minikane poppen! De poppen worden gemaakt in de Paola Reina fabriek in Spanje.

Minikane Gordis Debout (37 cm): De Minikane Gordis Debout pop is 37 cm groot en heeft een unieke eigenschap: ze kan zelf rechtop blijven staan! Deze functie voegt een extra element van plezier toe aan het spelen. Deze pop is perfect om mee te spelen en te knuffelen. Bovendien kunnen zowel de Gordis Debout als de Gordis poppen dezelfde prachtige kleding en schoenen dragen die Minikane speciaal ontwerpt.

Minikane Gordi Poppen (34 cm): De Minikane Gordi poppen zijn iets kleiner, met een lengte van 34 cm. Deze poppen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en outfits, zodat kinderen hun eigen unieke pop kunnen kiezen. De aandacht voor detail in het ontwerp en de kwaliteit van de fabricage maken deze poppen bijzonder speciaal. En net als de Gordis Debout poppen hebben ze die heerlijke vanillegeur.

Minikane Collection Babies (28 cm): De Minikane Collection Babies zijn schattige babypoppen van 28 cm. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk mee te nemen, zodat kinderen ze overal mee naartoe kunnen nemen. De babies hebben een zacht stoffen lijfje. De babies hebben een eigen kleding- en accessoirescollectie.

Minikane Minis (17 cm): Minikane Minis zijn schattige popjes van 17 cm groot. De popjes hebben ook een zacht lijfje. Ook voor dit formaat heeft Minikane kleding en accessoires ontworpen.

Alle Minikane poppen worden met zorg ontworpen en vervaardigd, wat resulteert in hoogwaardige en duurzame speelgoedpoppen. 

 
Hier kan je de stijlvolle kledingcollectie van Minikane bekijken. Bij elke kledingstuk staat aangegeven voor welke soort pop het is gemaakt.  De kleding wordt gemaakt in Frankrijk. 
 
De exclusieve Minikane poppen zijn te herkennen aan het merkje in de nek.
Exclusieve Minikane poppen hebben een Minikane merk in hun nek
Pagina 1 van 3
stippels
Volg je ons al op Instagram?
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »