12,5% KORTING(code: JUNE24) !!!! ᵍʳᵃᵗⁱˢ ᵏᵃᵈᵒˢᵉʳᵛⁱᶜᵉ

Over ons

 

Ergens in 2011 stapte een styliste, met toen nog kleine kinderen en een passie voor stijlvolle knuffels, kussens en kraamcadeautjes, de wereld van de e-commerce binnen. Het begon met een bescheiden collectie van een aantal bekende en minder bekende internationale designers en een webwinkel met de naam Knuffels à la carte.

Nu ruim 11 jaar later is Knuffels à la carte uitgegroeid tot een grote knuffelfamilie waar ook heel veel poppen en poppenkleding zijn bijgekomen. Er is ernorm veel om uit te kiezen, of het nou voor jezelf is, of om cadeau te geven. Er zijn bekende merken, maar ook producten van minder bekende designers.

De cadeauservice die er 11 jaar geleden ook al was, bestaat nog steeds met veel soorten gratis pakpapier om uit te kiezen, zodat je cadeau goed past bij jouw smaak. Ook kan er nog steeds gratis een persoonlijk berichtje geprint worden op een kaartje.

De collectie breidt voortdurend uit en er wordt continu gezocht naar producten om de knuffel- en poppencollectie aan te vullen.

Knuffels à la carte is ook te vinden  op PinterestFacebook  en Instagram en er zijn regelmatig kortingacties, dus als je op de hoogte wil blijven, kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief (onderaan elke pagina staat een inschrijfveld). 


De knuffels en poppen worden graag bewonderd, dus neem vooral een kijkje in de winkel.  Er valt er vast wel eentje (of meer) bij je in de smaak. Mocht je vragen hebben, dan is het handig om een mail te sturen naar [email protected].

 

Joke Feddemaknuffelbeesten


knuffels a la carte press

 


 

 

stippels
Volg je ons al op Instagram?
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »