10% korting op alle knuffels CODE: 19FEB ♥ brievenbuspost € 2,95, pakketpost NL vanaf € 3,95 ♥

Verzendkosten/retouren

Donna Wilson


Wij verzenden je bestelling na ontvangst van betaling. Bij de kassa is het mogelijk een ander afleveradres in te voeren.  

Pakketpost binnen Nederland
Bij pakketpost heb je de keuze uit twee verzendmethoden.

1) Als je voor DHL NL Parcelshop kiest, zijn de verzendkosten € 3,95 en bedraagt de levertijd 1 werkdag na ontvangst van betaling.  Jouw bestelling wordt standaard naar de dichtstbijzijnde Parcelshop bij het afleveradres verzonden. Wil je de bestelling bij een andere Parcelshop laten bezorgen, dan kan dit aangegeven worden in het opmerkingenveld wat na het kiezen van de betaalmethode verschijnt. Klik op de onderstaande link om te zien waar bij jou in de buurt een DHL Parcelshop is te vinden:  https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/parcelshop

2)  Als je voor DHL kiest zijn de verzendkosten € 4,95 en bedraagt de levertijd 1 werkdag na ontvangst van betaling.  

Je hoeft geen verzendkosten te betalen bij een bestelling van € 125 of meer. 

Brievenbuspost  binnen Nederland
Brievenbuspost kost € 2,95 en wordt met PostNL verzonden. Bij brievenbuspost ontvang je geen track en trace nummer. De levertijd bedraagt 1 à 2 werkdagen.

De genoemde levertijden gelden alleen voor producten die op voorraad zijn. Bij een aantal producten kan er een langere levertijd zijn. Als dit het geval is, geven wij dit aan bij het product.

Je hoeft geen verzendkosten te betalen bij een bestelling van € 125 of meer.

Als een bestelling niet ontvangen is, raden wij je aan contact met ons op te nemen. Wij doen dan navraag bij DHL en/of PostNL.
Knuffels à la carte is niet aansprakelijk als er door omstandigheden niet direct geleverd kan worden en ook niet voor eventuele vertragingen bij DHL of PostNL.

 

Verzendkosten buitenland
Buiten Nederland gelden de volgende tarieven  Als je kiest voor het verzenden zonder track & trace nummer is Knuffels à la carte niet aansprakelijk voor het zoekraken van pakketjes. Buiten Europa verzenden wij alleen met track and trace.

Brievenbuspost
Europa 

€   3,95 (zonder track & trace)
€  10,95 (met track & trace)

Wereld   
€ 15,95 (met track & trace)
       
Pakketpost (DHL)
Zone 1 (West Europa) € 10,95 met track & trace
België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittanië, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Zweden. 

Pakketpost naar België wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd met DPD. 

Zone 2 (Rest van Europa)  € 15,95 met track & trace
Aaland Eilanden, Belarus, Bosnië Herzegovina, Cyprus, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Moldavië, Noorwegen, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Turkije, Zwitserland

Zone 2 (Rest van Europa) € 15,95 zonder track & trace
Albanië, Andorra, Bouvet Eiland, Bulgarije, Gibraltar, Kosovo, Liechtenstein, Litouwen, Macedonië, Malta, Monaco, Montenegro, Roemenië, San Marino, Servië, Spitsbergen en Jan Mayen, Vaticaanstad.

Zone 3 (Wereldwijd) € 23,95 met track & trace
Amerikaans Samoa, Antigua en Barbuda, Australië, Azerbeidzjan, Barbados, Britse Maageneilanden, Cambodja, Canada, China, Cook Eilanden, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Faeroer Eilanden, Hongkong, IJsland, India, Israel, Japan, Macao, Madagascar, Maleisië, Mongolië, Isle of Man, Nieuw-Zeeland, Russische Federatie, Singapore, Syrië, Verenigde Staten, Tunesië, Zuid-Korea.

Zone 3 (Wereldwijd) €  23,95 zonder track & trace
Voor de overige landen buiten Europa biedt DHL geen track & trace service.

De levertijden binnen Europa zijn 4 tot 9 werkdagen, buiten Europa varieert dit, afhankelijk van de eindbestemming, tussen de 5 tot 15 werkdagen. Buiten Europa kan het mogelijk zijn dat er extra lokale belastingen betaald moet worden. Knuffels à la carte is niet aansprakelijk voor deze kosten. Deze zijn voor rekening van de koper.

Afwezigheid/vakantie Knuffels à la carte
Het kan voorkomen dat Knuffels à la carte met vakantie is. Als dit het geval is, dan geven wij dit aan op onze homepage. Tijdens deze periode worden er wel bestellingen verwerkt, maar niet verzonden.


Retourneren
Als je niet tevreden bent over je aankoop mag je binnen 14 dagen na ontvangst je aankoop retourneren volgens onderstaande procedure:

1) Stuur een mail naar info@knuffelsalacarte.nl, vermeld duidelijk je naam, woonplaats, het ordernummer en je bankgegevens.
2) Je aankoop stuur je vervolgens in de originele onbeschadigde verpakking binnen 3 dagen na melding retour sturen t.a.v. Retouren Knuffels à la carte, Frederik van Eedenweg 50, 1349 CN  ALMERE 
3) Vermeld duidelijk je naam/adres als afzender en bewaar je verzendbewijs. Zoekgeraakte retourzendingen worden niet in behandeling genomen.
4) Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, storten wij het bedrag binnen enkele dagen terug op je rekening.
5) De retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Houd er rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen niet in behandeling worden genomen.
6) Bij gebruikerssporen, of bij een beschadigde verpakking van het product (dus niet de verzenddoos/envelop) wordt het aankoopbedrag niet geretourneerd.

 

stippels
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »